Hej hej

Det var ett tag sedan jag skrev här. Skyller på att det hänt mycket denna tiden.  Idag fyller jag 18 år och det firas med feber och hosta!!
18/8 började skolan så Billy har varit sina  första dagar i hundstall vilket han tyckte var helt okej då man springer in när jag släpper in han från uteburen och när han ska hämtas så sover han som en stock, gärna med nosen genom luckan :D
Han trivs super bra med alla hundar och han har nu fattat vad löptikar är för något och har då bestämt sig för att sluta äta.
Han har också träffat min bästa kompis hund Iza en jack russel, tibitansk spaniel och shih tzu blandras. Det var det vackraste och roligaste han sett. Vi har gått i Hembygdsparken i Ängelholm och träffat på farliga grisar, kaniner, höns, getter, dovhjort mm. Billy har också gått i Söderåsens natur och i Helsingborg och Ängelholm för att träna på att gå fint i städer.  Detta upskattas då det finns så många människor där som älskar han.
Vi har börjat så smått med agility träningen vilket går jätte bra, det är så kul att vara på planen igen.
Det går inge vidare på viltspårs träningen då han av ren glädje springer åt helt fel håll och bara yrar runt. Vi har också badat en hel del för att få lite muskler vilket han tycker är kul, han har fått ta sina första simtag i poolen också.
Nu bär det av till Halmstad med älsklingen jag har redan fått en bukett med rosor :D


RSS 2.0