Är i Skåne igen

Det har  hänt mycket sen jag åkte upp till bohuslän. Billy har gått på grebbestad bryggan för att miljöträna, varit på Tanums brukshundklubb två gånger och tränat agility och gått vandrings slingorna ovanför klubben. Vi har simmat och där har han gjort stora framsteg tex så simmar han nu rundor självmant, vågar hoppa från bryggor och han lyckades till och med simma i land själv för att sedan sitta still så vi kunde dra oss i land då jag och Rasmus råkade glömma knyta fast flytbryggan innan vi putta ut den, hehe mycket spännande. Vi har också varit på en camping och miljötränat där han var mycket duktig. Han fick också doppa sig i havet vilket han tyckte var roligt.
När vi kom till skåne så har vi gått vid pinnån två gånger en gång med johanna och maria med deras hundar. Har också varit i helsingborg och gått med maria och hennes hund. Det var riktigt roligt och härligt när man kan shoppa samtidigt, köpte ett linne på gina tricot och sen blev det pizza :) Mor och far överaskade mig genom att dra hit med mortorcyklen igår och nu är dem i helsingborg så jag väntar på att dem kommer tillbaka så jag slipper vara ensam.

Bohuslän

Igår åkte vi upp till bohuslän och överraskade mamma och pappa som trodde vi skulle kommit idag :)
Idag har jag övningskört med pappa och varit och hälsat på hos Billys tidigare ägare.
Imorgon åker vi till Rövargrottan och promenerar.

Byaträning med hunna ;D

Idag har vi varit i byn med tanken att Billy skulle möta massa hundar och folk men så blev inte fallet. Vi såg två hundar men dem var på långt avstånd och hade annat mål, tyvärr. Däremot var det full fart på beachvollyboll planen, där ville han visa sina bolltalanger. 
När Billy inte fick spela boll eller möta hundar blev han ledsen, så vi fick uppmuntra han genom att köpa han ett flexikoppel.
Imorgon bär det av uppöver och hur långt vi kommer återstår att se. 

Söderåsen

Idag har vi sett på naturprogram på datan för att det har regnat hela dagen.
När det var dags för Billy att gå på långtur så bestämde vi oss för att trotsa vädret och åka till söderåsens naturreservat. Och det gjorde vi rätt i för när vi kom dit sluta det regna och vi hade fint väder hela turen.
Efter prommisen så åkte vi och handlade för att kunna baka ett bröd som kallades för Småfranska och otroligt goda kanelbullar. Dock tänkte vi  inte på att det krävs mycket mjöl så vi fick improvisera lite :)
Vi har också hunnit med att träna på loftet och Billy var riktigt duktig. Han blir dock trött väldigt fort trots många pauser.
Det största framsteget i träningen är att han inte lägre är rädd för tunnlen utan tycker nu den är rolig :D

Lägger upp bilder från när vi gick på söderåsen.


Hej Hopp!!:)

Igår tog vi en tur i byn med Billy, han skötte sig bra men blev lite stressad och möten med andra hundar får vi träna på. Det var dock inte så många hundar ute i regnet :) När vi kom hem fick han prova på viltspår för andra gången vilket han tyckte var roligt men lite knivigt.
Idag fredag så gick vi i skogen i jakt på hallon, Billy gick i långlina vilken gick jätte bra. Han fick leta efter toalettrullar med godis i och leta upp mig när jag sprang och gömde mig, vilket han var duktig på. :) 
När vi sedan skulle kissa han senare på kvällen bestämde sig Billy för att han ville ta en egen springtur och hälsa på Skrållan.  
Skickar med en bild på en nöjd Billy efter kanon kul dag 

Sommarens koppel


Här har vi ett gult koppel som jag gjort. Det är också gjort av pantflaskor.

Koppel

Laddar äntligen upp lite bilder på mina koppel som jag har gjort. Det är tvåfärgade koppel som är tillverkat av ett garn gjort på pantflaskor och är därav ett miljövänligare alternativ. Laddar äntligen upp lite bilder på några koppel jag har gjort. Dessa är tvåfärgade och tillverkat av ett garn som är gjort på pantflaskor och därav miljövänligare.

Välkommen! :)

Hej och välkomna till min blogg!

Jag som bloggar heter Therese och är 17år, bor i skåne med min pojkvän Rasmus och min Golden Billy.

Jag är ny med bloggandet och ska försöka lära mig detta så fort jag kan! :)



RSS 2.0