Glada och smått trötta :)

Denna veckan har verkligen varit jätte rolig, mysiga promenader och träningen har gått framåt :) Vi har använt långlina minst varje dag :)
I torsdags tog vi långlinan och gick i gille skogen, det bjöd på ett mycket bra sök efter en ask med godis i som jag kastat långt.
Sen markerade Billy väldigt tydligt att här bor det älgar, blev faktiskt förvånad att han inte ville undersöka det mer.  Balansera och hoppa från sten till sten var var kul och det fungerar inte när man inte koncentrerar sig men det gjorde han bra.
Det bästa på den turen var nog när Billy sprang det fortaste han kunde upp för en backe. Eller så var det att han hittade en leksak när vi skulle gå hem, det var två strumpor i varnandra med en boll i. Denna bar han hela vägen hem och när han kom till fältet sprang han ärvarv för att sedan tugga sönder hela leksaken, kulkul.

Igår åkte vi från Malmö kl 06.20 med buss,tåg och sen buss igen. Vi hoppade av en station tidigare och gick en trevlig morgontur. Sen var det hundträning hela dagen vilket gick jätte bra. Efter detta bar det av till Halmstad med Isak och Rolf med hundar, där gick vi i ca 3h. Efter det for vi till Melbystrand med Rasmus och tro det eller ej Billy-bus sprang lös hela strandpromenaden. Sen kände vi för att gå en slinga i skogen på 2,5km tror jag. Måste varit glädjens dag igår :D

Idag har vi tränat brandvarning vilket gått bra, vi har tränat på att lägga i kläder i tvättmaskinen vilket går sådär eftersom Billy hellre aporterar med tassarna. Bonkis har gått lös i byn och små bitar på ko-rundan och jag är mer än glad. Han jagade inte ens kaninen som sprang på gräsmattan :) Därimellan har han gosat i gräset medans jag tvättat bilen. Nu blir det lite kvällsbus med Ärtan, lite tugg ben och kvällsmat i Funbone.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0